K-L1

  • Мултимедијална безжична тастатура
  • Шема на копчиња/означување со букви:  US
  • Компатибилност: Windows XP/Vista/7/8/10
  • Димензии: 458,5×182,5×24,5mm
  • 10 Брзи копчиња