K-L3-W

  • 2.4 GHz Безжична тастатура
  • Шема на копчиња/означување со букви: US
  • Компатибилност:  Windows8/8.1/10 Android TV/Tablet
  • Димензии:  355×128.8×15.03
  • 12 Брзи копчиња
  • Вклучена батерија