KM-L2-W

  • Безжичен комбо сет
  • Шема на копчиња /означување со букви: US i SR
  • Компатибилност: Windows XP/Vista/7/8/10
  • Димензии на тастатура: 436.4×137.1×25.6mm
  • Димензии на глувчето: 110.1x64x36.3mm
  • DPI: 1200
  • 3 копчиња
  • Вклучени батерии